2015. november 19., csütörtök

Krumpliágyon sült házi csirkecombok,jénaiban sütve


Hozzávalók személyenként:
2 alsó házilag nevelt csirkecomb
3 db krumpli
Vöröshagyma
Pirospaprika
Fűszerek: só, bors, pirospaprika.
Étolaj

A csirkecombokat só, bors, paprika keverékével bedörzsöljük, tálba rakjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, és jól beleforgatjuk.
Hagyjuk állni, amíg a zöldségeket előkészítjük.

A krumplit megtisztítjuk, és hasábokra vágjuk, beletesszük a jénaiba, megsózzuk, kevés étolajat öntünk rá és beleforgatjuk, hogy mindenhol érje az olaj.
A paprikát megmossuk, felkarikázzuk, majd a karikára vágott hagymával a krumplira rakjuk.


Erre jönnek a csirkecombok


Aztán befedjük alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben 50 percig, sütjük, majd levesszük a fóliát és hagyjuk a sütőben, amíg a combok szép pirosra sülnek.


Vegyes savanyúságot kínáltam hozzá.



Nagyon finom egytálétel, hamar van az odakészítése, aztán a sütő a többit elintézi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...